In de afgelopen jaren is gebleken dat niet iedere ondernemer even succesvol is geweest. Het aantal faillissementen is nog onverminderd hoog. Ook in branches waarvan je niet zou verwachten dat het mogelijk is dat zij het zwaar zouden krijgen is prijsdruk op de dienstverlening vaak debet aan de ondergang van ondernemingen. Zelfs bij ondernemingen die uit meerdere generaties bestaan.

Denkt u aan doorstarten en aan het langzaam, maar gedegen afronden van uw oudere onderneming? Schroom niet om met ons het gesprek aan te gaan. In eerste aanleg zullen wij u begeleiden met de kritische vragen over uw verdienmodel en openstaande schulden; daarna werken we met u aan gedegen oplossingen en desgewenst een nieuw business model.

Uw onderneming is u uiteraard dierbaar, maar is het wel terecht om te blijven trekken aan het spreekwoordelijke ‘dode paard’? Als uw positie nu minder uitzicht biedt, kunt u het ‘doorstarten’ van uw onderneming overwegen. Wij hebben inmiddels enkele jaren ervaring met saneren van ondernemingen en het aangaan van nieuwe financieringen. Ook herstructurering van uw bestaande structuur kan uiteraard een overweging zijn. Graag bespreken wij uw mogelijkheden.