Uw eenmanszaak in vertrouwde handen

Of u nu net start als ondernemer, of al langer onderneemt. Zichzelf ziet als MKB’er of eenmanszaak uw onderneming wilt u in vertrouwde handen onderbrengen. Wat bedoelt Van Gent daarmee?

Uw onderneming is u dierbaar. Uw eenmanszaak is gestart vanuit uw passie. Passie voor een product, een dienst of wellicht uw hobby. Dat u daarmee ook nog eens uw inkomen kunt verdienen, voor u zelf en uw omgeving kunt zorgen, dat is natuurlijk helemaal super! Dat dit gevoel niet vergeten mag worden is ons helder. Uw onderneming is ook onze zorg. Door vertrouwelijk om te gaan met uw onderneming, daadkrachtig op te treden naar de overheid en te waken voor uw opgebouwde vermogen kunt u gerust stellen dat ook uw eenmanszaak bij ons in vertrouwde handen is.

Wist u ook al dat wij uw resultaten zodanig fiscaal optimaliseren dat u als ondernemer optimaal profiteert van vrijstellingen en heffingskortingen?

Uw investering

Dankzij onze ervaren collega’s kunnen wij met een beperkte investering van uw kant optimaal bedienen. Samen met u bepalen wij de werkzaamheden die door u of door ons worden uitgevoerd. Uw investering… ? Een bezoek aan ons kantoor aan de Utrechtseweg 18 op Renswoude.

 

Breng mij in contact met Van Gent

Laat Van Gent uw zorgen wegnemen!

Neem contact op via mail en maak een afspraak.

Breng mij in contact met Van Gent

certificeringen