Hoe zorgt u als MKB’er dat uw organisatie zich blijft ontwikkelen, met het oog op de toekomst? Ruimte en ideeën zijn er immers vast. Heeft u wel eens overwogen om een stagiair of jonge werknemer aan te nemen die vorm kan geven aan uw ideeën? Ontwikkeling en innovatie is tenslotte de voorwaarde om te groeien als organisatie.

Ook voor u als werkgever brengt het aannemen van jongeren voordelen met zich mee. Met de subsidie van de Regio FoodValley-voucher ontvangt u €1.250,- per half jaar, per jongere tot 27 jaar. Dit budget kunt u gebruiken om begeleidings- en opleidingskosten te financieren of als vergoeding van de loonkosten.

Zo heeft u als organisatie innovatieve ideeën en kennis van de nieuwste werkwijzen in huis en hierdoor beschikt u ook in de toekomst over vakbekwame mensen. Daarnaast zorgen jonge werknemers ervoor dat het bedrijfsleven zich blijft ontwikkelen.

Bent u benieuwd welke kansen en mogelijkheden de Regio FoodValley-voucher biedt voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Van Gent Administratie- en Belastingadviesbureau B.V.: www.vangentonline.nl/contact