Wij ontzorgen ondernemers

Ontzorgen en ondernemers. Twee mooie begrippen. U onderneemt wij ontzorgen, hoe vaak heeft u dat nu al gehoord? In onze visie willen wij inderdaad de ondernemer zijn of haar zorgen ontnemen.

Wij helpen u bijvoorbeeld door te benoemen waar er voor u uitdagingen zijn. Uitdagingen die we samen met u aangaan! De kwaliteit van uw bedrijfsplannen, de haalbaarheid van zelf gestelde doelen, enz. Samen nadenken over uw toekomst.

En ja: we ontnemen u zorgen door de communicatie met onder andere de belastingdienst voor u uit te voeren. Denk daarbij aan het indienen van aangiftes inkomstenbelasting en periodiek de aangifte omzetbelasting.

Hoe helpen wij MKB’ers

Door samen met u naar uw onderneming te kijken, uw plannen met gezond boeren verstand te benaderen en kritische vragen te stellen durven wij stellen dat we u helpen. Heeft u wel eens een adviseur gesproken die het niet verstandig vindt om uit te breiden? Of vindt u adviseur het allemaal fantastisch wat u doet? Door de spiegel voor te houden zijn wij (uiteraard positief) kritisch.

Afhankelijk van de omvang van uw onderneming verzorgen we voor u, of samen met uw collega’s de administratie. Vervolgens rapporteren wij u over de gerealiseerde resultaten.

Een dergelijke proces bestaat onder andere uit de volgende stappen:

  • Verwerken basisgegevens als in- en verkoopfacturen
  • Verwerken bankmutaties
  • Voeren loon-/salarisadministratie
  • Indienen periodieke aangiftes (omzetbelasting en loonbelasting)
  • Rapportage van de uitkomsten

Uw investering

Deze is slechts klein. Eenvoudig contact met ons opnemen via mail of telefoon. Uiteraard mag u van ons verwachten dat we hier adequaat op reageren en vervolgens bijdragen aan het wegnemen van uw zorgen.

 

Breng mij in contact met Van Gent

Laat Van Gent uw zorgen wegnemen!

Bel of mail voor een goed gesprek.!

Breng mij in contact met Van Gent

certificeringen