Onze Diensten

Wij bieden onze cliënten een compleet pakket aan diensten: variërend van het verwerken van financiële administraties tot en met het oplossen van financieringsvraagstukken en van het opstellen van fiscale aangiften tot en met het implementeren van nieuwe automatiseringssystemen. Uiteraard is uitgebreide en adequate advisering op onderstaande gebieden vanzelfsprekend.

We begeleiden u als ondernemer. We hebben passende bedrijfseconomische oplossingen voor:
Starter
MKB
Eenmanszaak

Onafhankelijk van in welke fase uw onderneming zich verkeert, of welk besluit u wilt of moet nemen: wij staan u bij met een gezonde dosis ‘boerenverstand’. We doen niet aan luchtfietserij of onrealistische plannen. We helpen u om met de benen op de grond te blijven.

Uiteraard bent en blijft u de ondernemer die de keuzes maakt. Wij vertalen uw keuzes naar een financiële oplossing. Zowel in de ondernemingsvorm, als in de inrichting van uw administratie en uw mogelijkheden tot inzicht in realisatie, staan wij naast u.

Administratie

Verwerken van uw bankafschriften, in- en verkoopfacturen pakken we efficiënt en effectief op. Online of traditioneel? Samen of volledig door ons verwerkt? U maakt de keuze.

Rapportages

Periodieke rapportages worden ingezet om u als belanghebbende (en uw financier/bankier) optimaal te informeren over de realisatie van uw prestaties.

Belastingen

Een optimale toepassing van de fiscale mogelijkheden. Voor ons vanzelfsprekend. Door het opzoeken van de voor u optimale fiscale verwerking realiseren we voordeel voor de ondernemer.

Personeel

Van eenvoudige verwerking van salaris tot volledig HRM. Niets is ons te gek. Met ons hbo-geschoolde team zorgen we voor gedegen ondersteuning.

Advisering

Heeft u ideeën over uw business? Wij stellen ook de vraag die u niet verwacht. We houden u de bewuste spiegel voor en schromen niet voor een stevige discussie.

Automatisering

Met de diverse mogelijkheden binnen ons kantoor werken we optimaal samen. We beschikken over een cliëntenportaal voor uitwisseling van documenten en gebruiken up-to-date administratie en fiscale software.